Service

Bij Bornem Taxi is 1 + 1 =  3

 

Iedere onderneming dweept wel met het begrip service. Bij Bornem Taxi is dit echter geen hol begrip. Bornem Taxi onderscheidt zich van de concurrentie door effectief net dat ietsje meer service te bieden. Zo zijn er bijvoorbeeld steeds allerlei ‘extra’s’ aanwezig in de taxi. U bent iets vergeten? Geen stress. Bornem Taxi heeft het, of zorgt ervoor.

 

 

De S in onze STVB-garantie:

 

-                    U vertrekt in de vroege ochtend met de allereerste vlucht? Uw vliegtuig landt in het holst van de nacht ? Bornem Taxi is paraat en bevestigt u enkele uren op voorhand via sms dat er zeker en vast een taxi klaarstaat. U gaat geen slapeloze nacht tegemoet.

 

-                    Vertrekt u op huwelijksreis ? Op weg naar de luchthaven biedt Bornem Taxi u als pasgehuwd koppel een fles champagne aan.

 

-                    U bent tijdens het pakken uw tandenborstel, scheergerief, of ander onmisbaar kleinood vergeten? De kans is groot dat Bornem Taxi u kan helpen. Voortgaande op onze jarenlange ervaring hebben wij een uitgebreid aanbod aan klassieke “vergeten-reisspullen” samengesteld. Ze liggen in onze koffer. En hebben we het niet, dan zorgen we er gewoonweg voor.

 

-                    Een rit op maat, met wat u of uw bedrijf belangrijk vindt ? Laat het ons weten.


Bornem Taxi
Hingenesteenweg 41
B-2880 Bornem
+32(0)476 293 096
www.bornemtaxi.be
info@bornemtaxi.be
WIJ AANVAARDEN
Wij aanvaarden
Gelieve bij uw reservering te melden indien u wenst te betalen met de kaart. Hiervoor wordt een kleine toeslag in rekening gebracht.
onze partners
Foto
Sign in